Rekommendationer & kundcitat

 

Elisabeth Duivens – Analytiker
Duivens AB

Intressant och mycket givande intensivutbildning med stort strategiperspektiv, strukturtänkande som öppnat upp nya möjligheter för mitt företags vidare arbete med sociala media. Varm rekommendation!

Jacqueline Kothbauer – Business Influencer
Mediababe AB

David Klein är en smart, charmig konferensproducent med öga för framtiden. Det har varit ett sant nöje att medverka i hans produktioner, som utmärks av sin professionalism och ett personligt bemötande. David har mina bästa rekommendationer för såväl åhörare som utställare.

Sandra Friberg – Marknadschef
LJ System /Abbum

David är proffsig och duktig på att dra ihop event och framför allt är han duktig och erfaren på att nätverka. David är en person alla borde ha i sitt nätverk då det är en person som både ger och tar, precis som en nätverkare bör.

Pia Olsson – Coach Supervisor
ipdix

Strukturerad, tydlig och med glimten i ögat genomförd grundutbildning i Photoshop! 
Hade aldrig ”Photoshopat” förut, men efter Davids proffsiga genomgång känner jag mig nästan som ett halvproffs. Rekommenderas varmt!

Ted Svensson – Graphic Designer
Fyrklövern AB

Vi är mycket nöjda med våra kursdag. Innehållet i kursen gavs bra med utrymme och föreläsaren var väldigt lugn och pedagogisk. Också ett bra tillfälle att nätverka med andra i branschen. 

Mattias Söderberg – Head of Communications
Proove AB

Vi är mycket nöjda med utbildningen i WordPress. Upplägget var bra och vi lärde oss massor. Framför allt så väcktes lusten att skapa egna hemsidor. Vi återkommer i framtiden när det är dags för nya utbildningar!