Kurser

Kurser i digital marknadsföring och grafisk design

Med över 20 år i branschen och ca 10 000 utbildningstimmar i ryggen är jag en ledande leverantörer av företagskurser i digital marknadsföring och grafisk design. Jag är också yrkesverksamma vilket gör att jag kan leverera kreativa och verklighetsbaserade kurser i absolut högsta nivå och kvalitet.

Kurser i digital marknadsföring och sociala medier – Facebook marknadsföring för företag, Instagram, SEO grund och WordPress

Kurser inom grafisk design – InDesign, Photoshop och Illustrator

Företagsanpassade kurser

Idén är att skapa unika, kommunikativa lösningar anpassade efter varje företags behov och vision. Jag sätter alltid kundens behov i fokus och efter era önskemål kan jag erbjuda en skräddarsydd produkt. Nu behöver ni inte längre stressa och vara oroliga att tiden inte räcker till för att gå på kurs, jag kan komma ut till Er och undervisa på plats! Ni bestämmer själva datum och hur många dagar ni vill gå. Ni kan gå korta kurser 1-3 dagar eller kurser med längre upplägg.